Blog Sayfa 3

Domain (Alan Adı) Nedir ?

Alan adınızın uygun, kolay ve hatırlanabilir olması, ulaşılabilirlik açısından oldukça önem taşımaktadır.

Domain(alan adı), internette yer almak için sahip olmamız gereken kimlikdir. Yani alan adları web sitemizin adı ve adresidir. Bu adres olmadan ziyaretçiler sitemize ulaşamazlar.

Arama Motoru Optimizasyonu

Arama motorları, web sitelerine ulaşmak için kullanılan en eski ve en yaygın kullanılan araçlardır. İnternet kullanıcısı, ulaşmak istediği siteye ait sitenin adı, içerik yapısı, sattığı ürün adı ve/veya hizmet adı kullanarak arama yapmakta ve listelenen içeriğe bağlı linkleri kullanarak erişmektedir.

Yapılan istatistikler göstermiştir ki sitelere ulaşmak için kullanılan yöntemlerin başında % 92 gibi ciddi bir yüzde ile arama motorları gelmektedir.

www (Word Wide Web)Nedir ?

Elbette ki, bu parçaları dosyalayıp, çoğaltıp, adresini bilmediğiniz milyonlarca kişiye ulaştırmanız mümkün değil. Peki ya bunları tek bir yere koysak, isteyen gelip kendisi izlese nasıl olur? İşte Web'in mantığı budur.

Etkileyici 404 Hata Sayfası Tasarımları

Ziyaretçilerin görmekten hoşlanmayacağı 404 Sayfa Bulunamıyor hata sayfası yerine yapılmış birbirinden güzel 404 Hata tasarımları derlememize bakın.

İnternet Nedir?

Şu tartışmasız bir gerçek ki internet hayatımızı derinden etkiliyor; yaşama biçimlerimizi, değer yargılarımız, uğraşılarımızı, algılarımızı ve hızımızı...

Evden alış-veriş, bankacılık hizmetleri, radyo-televizyon yayınları, günlük gazete servisleri vb gibi uygulamaları ile aslında internet aynı zamanda bir hayat kolaylaştırıcıdır.